Wednesday, June 3, 2009

Selamat Pengantin Baru Ena!!

Sunday, 31st May 2009
Ahad lepas seorg lagi sahabat lama kami Ena selamat diijabkabulkan dgn pasangannya Anas. Kitorg semua teruja sbb dh lama gile tak jumpe Ena since die fly ke US. Now dh balik and berkerja di Miri Sarawak sbg Engineer bersama suami tercinta. Both of them are Engineers kot. (kalau x silap). Ada beberapa sahabat lama ketika sekola rendah yang hadir..

1. Raihanah
2. Sheeda
3. Intan
4. Borhan
5. Adi Aizat
6. Aizat
7. Dahlia Latiff
8. Qistina
9. WN. Fariha
10. Farah n husband

and byk lagi kot, cuma x sempat nk jumpe..huhu

Afta weddin Ena, kitorg plan nk g UIA wedding Kak Chee. Tapi since Kak Dira pun dh blah ke wedding org lain, jadi cancel. Kitorg lepak kat Coffee Bean Ampg Point je. Sbb mlm nk kuar balik g VI.. Got Tattoo Nite.
..
..


p/s: masih menunggu Intan tag all pics in FB. And to Azreena Ahmad Shukri, Selamat Pengantin Baru. Moga kekal ke anak cucu!! weheee......

6 comments:

  1. Thank you for coming. Really appreciate it! Mudah2an dapat lah jumpa2 lagi :D

    ReplyDelete
  2. thx 4 inviting... (wonder siapakah gerangan kalam sepi-adakah azreena ahmad shukri??)

    ReplyDelete
  3. wah.. terharu name aku pn ade. hehehe... slek ar smp lmbt. klu x bole duk semeja ngn korg. nx time ko kawen kne dtg awl la. br dpt duk smeja ngn bbdk tasik

    ReplyDelete
  4. haha..wan thx for dropping by.. btw susah nya nk pegi blog kau..nk kene di invite baru bole.. hoho

    ReplyDelete
  5. iyer2 :) kalamsepi = azreena :)

    ReplyDelete