Monday, November 30, 2009

Dude, you will never walk alone

"Dude, you will never walk alone. Let me kiss you first" - Steven Gerrard

"Please don't leave me behind. You promised, I will never walk alone" - Fernando Torres

I found these pictures in my friend's page in FB. Nothing much to say. I just wanna share these pictures to all of you. Wadayatink??? Heh!!

p/s: it was not my intention boo-ing otha clubs. It just fun to share this kind of pictures. =) ...Farid and Khairi how was it????

Alice Cullen and Bella Swan

Bella Swan

Bella Swan became one of the Cullen

The Sweet: Alice Cullen

Suppose Ashley Greene plays Bella in the Twilight.
But rather she was called up to play Alice Cullen.

Team Edward vs Team Jacob

I bet most of you have already watched the sequel of Twilight: New Moon. A voice out says it was boring. The sequel is more like Love Story instead. Haha. They most talking about Bella, Jacob and little bit about Edward. Basically it's a love story between Bella & Edward. New comer Jacob is haunting for love from Bella. Well there are two teams been setting up; Team Edward and Team Jacob. Which team is you prefer most???

The Debate

Young Rob (Edward Cullen)

Taylor Lautner plays Jacob Black

Does this make you change your mind?? Hahaha...
turn off??? sighs

This is the climax part when they are trying to compare the abs.
Well you know which team is winning.

"Does my being half-naked bother you"

Which team are you in now??? Team Edward or Team Jacob?? Heh...

p/s: Huh.. Lets have poll between Alice and Bella... hahaha

Big Fat Ugly Whore

This is a damn scary story i'm gonna share with u guys. Serious shit!! otw back frm my friend's hse, dekat traffic lite, aku berhenti sebelah teksi. Driver teksi itu adalah seorang lelaki berbangsa Cina yg berumur 40++. Sebelahnya pula seorang wanita juga berbangsa Cina yg berusia dalam lingkungan 40++ jugak. Bagi menyahut dan menyanjung semangat 1 Malaysia, aku buat2 muka pleasant. I was grinning at them, and then they smiled at me...

The scary part started when that woman approached me asking for a cigarette. I was smoking. Then I said "sorry this is my last stick"...

Then she asked me to have a dinner with them.
I said "Thanks I just ate"...

And then she asked me to take her number "...012 #$%^+@&" aku pun tak ingt apa number dia. But aku buat bodo. She asked again.. aku buat bodo lagi.

Next die mintak plak number aku. Dia pandang ke bawah cuba mengeluarkan henfon dr poket seluarnya utk menyalin number telefon aku. Dalam kepala otak aku tak tahu nk bagi alasan apa.. Suddenly timbul idea best. And I said "sorry I'm gay.. I love dick..pussy does not work for me"
and she said "ouh...solly arr...."

lampu hijau aku terus pecut laju... hahaha...scary...

p/s: sumpah whore tu buruk gila.. kalau cun xpe gak.. ngeee...!!!!

amaran keras: i'm not racist. I just hate ppl being ugly no matter what race they are.. even Malay!!! I HATE RACISM

Nur Kasih Part 2

Huh!! On the way balik dari Driving Range, mmg aku x sangka, 2 ekor kwn aku ni boleh plak cerita pasal ending Nur Kasih. Si Farid and Khairi bercerita mengenai Nur Kasih la plak... Adehh. Sumpah x sangka 2 ekor mamat ni boleh cerita pasal drama Melayu. Haha. Sumpah kelakar.

"Mal..kau tak dowh. Aku rasa cerita dia diadaptasi daripada novel, sbb tu jalan cerita dia best" - Farid

"Betul!! Dia tak macam drama Melayu yg lain.." - Khairi

Haha.. ye lah.. Nanti ada masa aku tgk la. Beli DVD Nur Kasih ek. Memang tak..!! hehe

Swinging Balls

My 2nd time after ages haven't been in the driving range. 1st time was 10++ years back. I was in standard 3. Overall for beginners it was awesome!! I can swing the ball nicely. Ho yeah!!

Saturday, November 28, 2009

The Twilight Saga: New Moon

Huh!! Watched it last night. It was so so lar. Not even reach my expectation. It's kinda Love Story. Tak banyak fight scene pun. Yes I don't read the book. Haha.

Bella is confused in New Moon. Edward lost. Jacob is haunting for love from Bella. Alice the problem solver. Heh.

Overall New Moon agak slow as compared to Twilight. Twilight best sbb baru nk perkenalkan all the cast. A lil bit upset but satisfied cause dpt tgk kesinambungan Twilight. Nak baca buku die mmg x lar. I don't do reading. Hehe.

p/s: Can't wait for Eclipse =)

Robert Pattinson definitely seems a bit bulkier in this movie although I was a bit put off by a weird bruise or hickie that he had during a scene with his shirt off. Hopefully it was just a fluke because you would think someone would have put makeup on it or something. Of course as you expect in the movie you do not see much of the Cullen clan period but they make a impact none the less. More or less they stuck pretty decently to the original “story” when it came to the vampire family.

Kristen Stewart’s performance was exactly as expected, drab, boring and moody exactly what Bella is supposed to be right? I have to admit though I could not see Bella Swan in any form regardless.

Taylor plays Jacob Black in the movie, a crucial character and storyline that shapes the next 2 books because not only is he a werewolf but he is in love with Bella, his pack of werewolf friends are not only his brothers but his enemies as well when it comes to his feelings towards Bella and her reputation to run with vampires.

Ashley Greene’s performance as the pixie-esque vampire Alice Cullen who also has visions adds some much needed animation to the film. However I was extremely disappointed that they had to chop up some of her parts as well.

Nur Kasih: Banned!!

People keep on talking and discussing pasal Nur Kasih.
I never watch that cerita. not Even 1 episode pun.
So don't tell me anything about Nur Kasih.
Tak ambik port. Sekian Terima Kasih =)

Sehati Berdansa

Last Thursday dapat gak pergi usha rakaman Sehati Berdansa. Thanks to Khairi and Nisa. =) Even Oshin dan Firdaus dh terkeluar, tetap semangat nk pergi. Ouh ye minggu ni kami support pasangan Sein dan Nana. Dorg mmg cool. So fan Oshin bergabung dengan fan Sein. Memang havoc!!!

Recording SB ni tak seindah seperti tanyangan yang anda tonton setiap Sabtu. Tuhan je tahu macam mana slow-nya recording SB dibuat. Standard la, bukan Live pun. Since it is a recording, salah sikit mmg akan terus cut. Tapi time menari kalau silap xde la cut. Heh!

Bercerita tentang fan ni, fan Isma dan Zul mmg ramai dan bingit lah. Dorg mmg target Juara. Fan fan yang lain lek je. Bercakap soal tari, they did very good job. Isma dan Zul mmg pantas dan cekap. Sein dan Nana not bad. Didie dan Hisham cam comel. Kitorg lepak sekali dgn Fan Didie yakni anak2 nya yg sgt bising dan byk mulut. Haha. Dira dan Ash almost kantoi sbb Shawl Ash tersangkut kat kain Dira. Ouh Sazzy lagi bahaya, terjatuh kepala siap terantuk. Tu kalau korg perasan la kalau ditayangkan Sabtu ni.

Dekat studio tu mmg nmpk apa-apa bende yang terjadi sekecil mana pun. Sbb mmg dekat. And one more thing. dalam Tv Lantai Tari tu nmpk besar, actually very small Lantai Tari. dowh.Ouh yeah. Juri jemputan malam itu salah seorg drpdnya adalah Vanidah Imran. She's super duper Hott!! And aku smpt gak jumpe Scha. Hehe. Nasib baik Scha knal aku lagi "hey I remember you". Sah sah la saya ni kawan Marissa. Huhu.

Overall SB utk minggu ni best la. Sbb tema Bollywood. Lagu pun best best belaka. Next week rasanya nk pergi lagi. This time pergi ngn Marissa plak. Die nk tgk kakak dia jadi host live depan mata. Haha. Scha u were so damn hott that nite. =)

Fahrin and Scha. They are professional =)

Friday, November 27, 2009

Something That You Won't Miss

I'm gonna watch The Twilight Saga New Moon tonight. Yeah bebeh!!

Salam Aidiladha

Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada umat Islam seantero dunia.

Salam Aidiladha!!

Thursday, November 26, 2009

Back Then - During School Age

I got this picture in FB. I was tagged by my junior. Thanks Wani for the picture. Thus I wanna share the photo to all of you here. Thanks for visiting my blog. Heh!

This picture taken during Form 5 2003.
I was a school prefect at Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik Ampang.
I hold a post as "Ketua Disiplin Pelajar Lelaki" =)

Close-up pictured - sorry not very clear picture.
I was sitting in front (on very left side).
You also can find my friends there;
Farhan, Hadi, Sheeda, Asya, Nurin, Ween and the rest in the picture above.

Ninja Assassin

The plan to watch movie turn out to be so irritating moment when I have to wait for almost 1 hour waiting for them to fetch me. They hit me around 10.30 sighs -1 hour late due to the massive traffic jam in mrr2. Damn!!

We rushed to OU to catch the movie. The show starts at 11.30. Memang x sempat sbb sume tmpt jam. mrr2 and also jalan ampang. Lantas BTS menjadi pilihan.

Damn. "all movie watched already" haha. Cik Mariam wanted to watch The Twilight Saga New Moon. But sorry la cause we already plan to watch it this coming friday with them. Kak Adira wanted to watch 2012. Sorry saya dh tgk. At last we chose Ninja Assassin.

Well Ninja Assassin was not bad at all. Jalan cerita menarik. Cuma apa yg buat Cik Mariam dan Kak Dira excited adalah disbbkan si Hujan. Tah sapa2 tah Hujan tu. Mata dh la sepet. Tang mana ensemnya. Well they are blind! Haha

Ini lah Hujan. He can speak Bahasa ek. "Nama saya Rain"

p/s: Go and watch Ninja Assassin. Extremely ganazz..

I was Googling to get the image of si Rain ni. Then I found some interesting picture of him...

"The transformation of Rain"
The Ninja Assassin required him to have a very masculine body to look tough and sturdy. Heh!!

Wednesday, November 25, 2009

Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga New Moon is going to meet 'the fans' soon. My friends and I are gonna watch this movie this coming Friday. Yeah!! For those who haven't watched The Twilight, better watch it 1st. Otherwise u you will get lost watching the sequel. Heh!!

Young Hollywood couple Taylor Swift and Taylor Lautner (main cast for this movie) leaving the Chris Steakhouse restaurant in Beverly Hills, CA with take out food bag.

The adorable couple left the restaurant with a doggy bag in tow while Taylor Lautner drove the couple away. Aren't they sweet??? Huh! =)

Mother "I Love You"

Oh Ibu…..semuga kau sentiasa diRahmati Allah!

Tangan Yang Indah

Ketika ibu saya berkunjung, ibu mengajak saya untuk shopping bersamanya kerana dia menginginkan sepasang kurung yg baru. Saya sebenarnya tidak suka pergi membeli belah bersama dengan orang lain, dan saya bukanlah orangyang sabar, tetapi walaupun demikian kami pergi juga ke pusat membeli belah tersebut. Kami mengunjungi setiap butik yang menyediakan pakaian wanita,dan ibu saya mencuba sehelai demi sehelai pakaian dan mengembalikan semuanya. Seiring hari yang berlalu, saya mulai penat dan kelihatan jelas riak2 kecewa diwajah ibu.

Akhirnya pada butik terakhir yang kami kunjungi, ibu saya mencuba satu baju kurung yang cantik . Dan kerana ketidaksabaran saya, maka untuk kali ini saya ikut masuk dan berdiri bersama ibu saya dalam fitting room, saya melihat bagaimana ibu mencuba pakaian tersebut, dan dengan susah mencuba untuk mengenakannya.Ternyata tangan-tangannya sudah mulai dilumpuhkan oleh penyakit radang sendi dan sebab itu dia tidak dapat melakukannya, seketika ketidaksabaran saya digantikan oleh suatu rasa kasihan yang dalam kepadanya. Saya berbalik pergi dan cuba menyembunyikan air mata yang keluar tanpa saya sedari. Setelah saya mendapatkan ketenangan lagi, saya kembali masuk ke fitting room untuk membantu ibu mengenakan pakaiannya.

Pakaian ini begitu indah, dan ibu membelinya. Shopping kami telah berakhir,tetapi kejadian tersebut terukir dan tidak dapat dilupakan dari ingatan..

Sepanjang sisa hari itu, fikiran saya tetap saja kembali pada saat berada di dalam fitting room tersebut dan terbayang tangan ibu saya yang sedang berusaha mengenakan pakaiannya. Kedua tangan yang penuh dengan kasih, yang pernah menyuapi, memandikan saya, memakaikan baju, membelai dan memeluk saya, dan terlebih dari semuanya, berdoa untuk saya, sekarang tangan itu telah menyentuh hati saya dengan cara yang paling berbekas dalam hati saya. Kemudian pada malam harinya saya pergi ke kamar ibu saya mengambil tangannya,lantas menciumnya ... dan yang membuatnya terkejut, saya memberitahunya bahawa bagi saya kedua tangan tersebut adalah tangan yang paling indah didunia ini. Saya sangat bersyukur bahwa Tuhan telah membuat saya dapat melihatdengan sejelasnya, betapa bernilai dan berrharganya kasih sayang yang penuhpengorbanan dari seorang ibu.

Saya hanya dapat berdoa bahwa suatu hari kelak tangan saya dan hati saya akan memiliki keindahannya tersendiri. Dunia ini memiliki banyak keajaiban,segala ciptaan Tuhan yang begitu agung, tetapi tak satu pun yang dapat menandingi keindahan tangan Ibu...


P/s: Berbahagialah yang masih memiliki Ibu dan lakukanlah yang terbaik untuknya...

Reasons Why I Never Visit My Rich Friend

Reasons why I never visit my rich friend:

Once visiting a very rich friend, the maid approached me and...

Question: What would you like to have ..Fruit juice, Soda, Tea,Chocolate, Capuccino, Frapuccino,or Coffee?
Answer: Tea please.

Question: Ceylon tea, Indian tea, Herbal tea,Bush tea, Honey bush tea, Iced tea or green tea ?
Answer: Ceylon tea.

Question: How would you like it ? black or white ?
Answer: White.

Question: Milk, or fresh cream?
Answer: With milk

Question: Goat's milk, or cow's milk
Answer: With cow's milk please

Question: Freezeland cow or Afrikaner cow?
Answer: Um, I'll just take it black

Question: Would you like it with sweetener, sugar or honey?
Answer: With sugar

Question: Beet sugar or cane sugar?
Answer: Cane sugar

Question: White, brown or yellow sugar?
Answer: Forget about the tea, just give me a glass of water instead

Question: Mineral water, tap water or distilled water?
Answer: Mineral water

Question: Flavored or non-flavored ?
Answer: I think I'll just die of thirst

Hehehe... =0

Test Your Brain


Doctors have concluded that if you find the man in the coffee beans in 3 seconds, the right half of your brain is better developed than most people. If you find the man between in 3 seconds and 1 minute, the right half of the brain is developed normally. If you find the man between 1 minute and 3 minutes, then the right half of your brain is functioning slowly and you need to eat more protein. If you have not found the man after 3 minutes, the advice is to look for more of this type of exercise to make that part of the brain stronger!!! And, yes, the man is really there!!!

Hidden Truth: 1st Man In The Moon

It’s a Hidden truth.
But Indians were the 1st, and reached the Moon much b4 the USA guys

Look at the shadows below.

Have u ever noticed the images that we see?

This is known to the world…

But NASA has released only half of the Picture taken…

"A day without laughter is a day wasted"

Doa Pembuka Pintu Rezeki

Dato' Dr. Fazilah Kamsah pernah berkata…

“setiap pagi sedekahkan al-fatihah kepada kedua ibu bapamu tak kira masih hidup atau telah tiada, nescaya pintu rezekimu akan terbuka buat kamu”

Berdasarkan Hadith Nabi :

"Tidak akan terputus rezeki seseorang selagi dia tidak meninggalkan doa kepada kedua orang tua nya dalam sehari"

Huraian hadith:
1. Jangan sesekali meninggalkan doa kepada kedua ibubapa (baik yang hidup mahupun yang sudah tiada)
2. Allah akan memurahkan rezeki kepada mereka yang tidak putus berdoa kepada kedua ibu bapa (walaupun ada ibu bapa yang leka, doakan agar mereka berubah)
3. Ingatlah bahawa keredhaan ibu bapa adalah keredhaan Allah.
4. Semasa berdoa, berdoalah dengan bersungguh-sungguh. Tadah tangan dan bayangkan wajah kedua orang tua kita, termasuk guru2 kita dan mereka yang banyak menolong kita (berdoa perlu benar-benar dan bersungguh-sungguh)
5. Mereka yang lupa berdoa kepada kedua orang tua, akan disempitkan rezeki oleh Allah

1. Bagi yang berniaga, tak perlu ada ilmu pelaris. Cuma jangan lupa doakan ibu bapa kita setiap hari.
2. Rezeki bukan sahaja berupa wang ringgit, tetapi segala nikmat yang kita dapat dari Allah (seperti makan, kesihatan, kasih sayang, ilmu dsb nya) InsyaAllah
3. Berusaha dan bertawakal. Insyallah. Rezeki itu bukan kerana ada sijil SPM. Mari kita cuba.

Sunday, November 22, 2009

Al-Andalus makes us so ting-tong

the best place to lepak n shisha. shisha yg sedap and maha murah as compared to other places around jalan Damai. even cheaper than NZ!! fuh...NZ sucks!!!

last nite was crazy. we can sit, lepak and talk for almost 5 hours in there. there are a lot things need to 'be gossiped'.. haha.. plus we were playing games yg mencabar minda masing2... hehe..yeah.. and luckly we were not that 'mabuk' like the previous nite at Andalus jugak.. hehe

Exam is over

My exam is over!! Yeah

take a deep breath and sing...

sing, fat lady sing!!

Sunday, November 15, 2009

Final Examination

It's quite a long time I haven't write anything in my blog.
It just I don't have time to update my blog.
m gonna see you guys after final exam okay????

My Exams
Intermediate Macroeconomics II - 7th
Public Finance - 13th
Fiqh for Economists III - 13th
Intermediate Microeconomics II - 15th
Islamic Jurisprudence II - 18th
Econometrics - 19th

Penyampai Ikon 2009

Khairul Faizi Dalaiil
Penyampai Ikon 2009

(2nd Runner-up)

p/s: sorry x dapat dtg. Lambakan Exams =)

Friday, November 6, 2009

Victorians Personalities (Past & Present)

Victorian Personalities (Past & Present)- Over 2,100 names -

Here is the reason why the Victoria Institution is great -
its Old Boys and Old Girls, in every field of endeavour!
If you know of other such Victorians, please send us an e-mail with their details.
Perhaps you are one yourself. Any inaccuracy in the data posted here is regretted and will be corrected as soon as notification is given

click HERE

p/s: my name is gonna be listed - another 10years InsyaAllah =)

Monday, November 2, 2009

Berbatov in Action!

p/s: tq Berbatov sbb menjaringkan 1 goal smlm.. hoho =0

Sunday, November 1, 2009

Hope u'll be fine

I really hope you are 'OK'..!!
world is nothing without errors
dull and monotonous are boring
at least it makes us realize,
how important the life is...
expect the unexpected..!!
Chillex okay??!! PEACE!!