Sunday, August 29, 2010

Rindu

aku rindu nk menghayun!!!
lama tak menghayun...

aku akan hayun dlm masa terdekat...

Ave Maria mari teman saya hayun!!!!

KDE!


p.s: haaa suka aaa tu???

Dear Mr.mooooo...

aku dh lama nk point bnde ni...
tiba-tiba ada ILHAM nak post entri ni lepas sahur...
(sahur aku mkn nasi sambal petai)

Dear Mr.moooo...
cuba kau scroll balik entri blog kau dari 1st sampai skang ni...
semua benda yang kau tulis-cakap-maki-mengata-nasihat orang..
semua benda tu lah yang kau buat...
dan semua benda tu lah yang ada pada diri kau...
ye... SEMUA..

ok tu je..

sekian, terimalah...


p.s: mohon maaf zahir batin!! peace! =)

Tuesday, August 17, 2010

Screwed up!

aku akan rasa down-takde mood-etc everytime melihat keadaan itu

benci doh keadaan ni... aku tertengok-terlihat-terbaca...

kenapa tertengok-terlihat-terbaca?? - sbb Curiosity and CONCERN!!


Screwed!!!


Monday, August 9, 2010

Flotila


Selamat Pergi dan Pulang Ashwad!!
May all the prayers with you.







p.s: next week LEPAK! kita bantai buka dan sahur sekali!!
Kak Aida meh join... byk soalan maut menanti!!! heh

BBQ nite

OFF diet!!!

bbq nite was awesome

food:
nasi goreng cina
sambal udang
udang goreng tepung
ayam bbq
hot dog bbq
lobster bbq
otak-otak
ikan bakar
mashed potato
satay ayam+daging
ketam rebus

desert:
carrot cake
cake with jelly
chocolates
ice creams

drinks:
sirap bandung with soda

p.s: thanks to all family members, cousies, uncles and aunts!!!! happy Ramadhan to all of you!