Monday, June 1, 2009

Faizura Ismail

Hoho..apakah entry kali ni tittle nya adalah si pondan Faiz??? hohoho.. ni sume gara2 jumaat lepas lepak dirumahnya yg sudah sekian lama x dikunjungi..

Mmg best lepak umah faiz. Sbb dh lama x pegi dan melepak umah nya.. Ptg jumaat tu faiz msg "jadi tak bertandang ke rumah ku?". Aku ngn excited ckp "on jah". Pastu aku msg la jentera2 yg lain iaitu Kak Dira, Along, An, Kak Johnna. Tapi pergi kami ber3 je. Along xdpt join. Kak johna pun xdpt join. Maka kami bertiga.

Dptlah jumpe ibu dan ayah faiz serta si Ina, Ain, Zana dan Dodot. Lama xjumpe dorg. Mcm biasa kitorg sembang2. Dlm kul 2 lebey mcm tu kitorg kuar g mamak dan makan.. Hoho smpi sana goss lagi. Update mcm2 yg x di update. Pasal org itu ini, masalah percintaan, masalah blogging yg tah pape dan masalah di office. Ada cite2 pasal politic sket. Hoho Sungguh serious perbincangan kami. Yang best makan kat mamak tu adalah, faiz belanja.....hhohohohho..best2.. faiz order maggie goreng ayam, aku an ngn kak dira order western. hahah.best2..

Sampai je umah, sume serbu bilik mcm biasa. Sambung lagi goss dan ada confession sket2.. hahahaha...n ada lawak yg paling bodo si An pernah buat.. Future Plan sgt!!! hahahahaah... gile lawak sial...dh ngntuk bole plak buat lawak2... dh tido sume..kul 6am kitorg gerak balik. Patutnya pagi tu nk breakfast sama2.. Tapi aku kene balik awal.. hohoho..Sekian

p/s: best dpt jumpe ibu ngn ayah faiz dan adik2nya.. faiz ttp godang...

4 comments:

  1. hoho...ok..cute!! suka??!!! hoho

    ReplyDelete
  2. jgn risau korg...akan ku update kan sentiasa future plans aku pd korg...dengarkanlah sj ek...ngeeeee....~

    ReplyDelete